eur:
389.68
usd:
364.22
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
havazás
Nyitókép: forrás: Időkép

Kicsit megint tél lesz, azután megint változik

Csapadékos, hideg vasárnap, napsütéses hétkezdet.

Az időkép előrejelzése szerint vasárnap eleinte többfelé havazhat, délen viszont havas eső, helyenként eső, ónos eső eshet. Napközben főként délen, délnyugaton hullhat a hó, délkeleten havas esőre lehet. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz az északkeleti szél, mely a havazással érintett tájakon kisebb hófúvást is okozhat. Hajnalban -4, +1, délután -2, +3 fok várható.

Hétfőn kezdetben még többfelé havazhat, keleten, délkeleten viszont havas eső, eső, néhol ónos eső is eshet. Délután megszűnik a csapadék, a Tiszántúl kivételével többfelé kisüt a nap. Hajnalban -7, +1, délután 0-5 fokot mérhetünk.

Kedden sokfelé indulhat ködösen a nap, de napközben mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra. Jelentős csapadék nem várható. Melegszik az idő, délután 2-8 fokra van kilátás. Szerdán pár fokkal tovább enyhül az idő, de helyenként kisebb eső, futó zápor előfordulhat.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×