eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Járművek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Óriási dugókra lehet számítani a fővárosban

Torlódásokkal indult a hétfő reggeli csúcs a Margit körútnál, ahol szombaton megkezdődött a villamos pálya felújítása.

Bár a Margit körúton, ahol egy sávon mehetnek az autók, folyamatos a haladás, amíg elérik ezt a szakaszt, torlódásokra kell számítani – tájékoztatta az InfoRádiót Kardos Zoltán, a BKK Info vezetője, hozzátéve: a helyzet a pesti oldalon a legnehezebb. A kereszteződésekből is nehéz olykor kifordulni.

A villamospótlóbusszal történő közlekedés azonban rendben haladt a reggeli órákban – mondta Kardos Zoltán, kiemelve: még három napig jár pótlóbusz a Széll Kálmán tér és az Oktogon között. Bár a tér és a pesti oldal közötti haladásra a metrót javasolja.

Mint mondta: érdemes használni a valós idejű forgalmi adatokkal számoló útvonaltervező alkalmazásokat használni.

A megszokott forgalmi rend szeptember 1-jén áll helyre

– jelentette ki a BKK Info vezetője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Nagyszerű győzelmek és híres vereségek – így kezdte eddig a magyar válogatott a nagy tornákat

Felemás eredményeket hoztak a magyar válogatott eddigi bemutatkozó mérkőzései a nagy tornákon. A sor győzelemmel kezdődött 1934-ben. Érdekes: Németországban először játszik Eb- vagy vb-mérkőzést a délután fehér mezben játszó „meggypiros” alakulat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Pattanásig feszült a helyzet: bármikor kirobbanhat az újabb pusztító háború

Pattanásig feszült a helyzet: bármikor kirobbanhat az újabb pusztító háború

Az elmúlt két hétben látványosan felpörögtek az események Izrael és a libanoni Hezbollah iszlamista szervezet között: a terroristák két napja példátlan rakétatámadást indítottak Izrael északi területei ellen, Jeruzsálem pedig több válaszcsapással reagált. Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) parancsnoksága szerint készen állnak arra, hogy bevonuljanak Libanon déli részébe, a gázai harcok intenzitásának csökkenésének hála ráadásul most már az erők megosztása miatt is kevésbé kell aggódniuk. De milyen valószínűséggel robbanhat ki egy újabb háború és milyen esélyekkel indulhat a Hezbollah a világ egyik legprofibb fegyveres ereje ellen? Nézzük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×