eur:
388.66
usd:
361.64
bux:
68884.79
2024. május 8. szerda Mihály
Gyalogosok a járműforgalom lezárt Szabadság hídon 2018. július 14-én. A hidat július 14-15-én, 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak.
Nyitókép: MTI Fotó: Mónus Márton

Dunába pottyant egy férfi a zöld hídról

Már meg is magyarázta, mi történt, mivel gyorsan kimentették.

A Dunába esett egy férfi szombat reggel a Szabadság hídról; a budapesti vízirendőrök a Fővám térnél segítették partra - közölte a rendőrség a honlapján.

A közlemény szerint maga a vízbe esett férfi kért segítséget, és elmondta, hogy miközben a folyót nézte, megszédült és lezuhant a hídról. Mivel nem tudott egyedül partra jutni, ezért kérte a rendőrök segítségét.

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínre értek, és a férfit kimentették a folyóból, majd a Fővám térnél partra tették.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×