INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 22. vasárnap
Móric

tűz

nád

fonyód

Fonyód, 2019. április 5. Ég a berek Fonyód közelében 2019. április 5-én hajnalban. Az előző napon, a kora délutáni órákban keletkezett nádastűz kilencven százalékát körülhatárolták a környező települések hivatásos és önkéntes tűzoltói. A nádas mintegy száz hektáron leégett. MTI/Varga György

Hatalmas lángokkal küzdenek a tűzoltók Fonyódnál - fotók

Infostart / MTI

Mintegy 100 hektárnyi nád égett le Fonyódon; a tüzet péntek reggelre nagyjából körülhatárolták.

A tűz még csütörtökön keletkezett a berekben, a Turul utca és az M7-es autópálya közötti szakaszon. A tűzoltók a terület kilencven százalékát körülhatárolták. A keleti oldalon eloltották a lángokat, a déli és a nyugati irányban pedig vizesárok határolja a területet - közölte a katasztrófavédelem.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője péntek hajnalban azt mondta, a lángok lakóházakat nem veszélyeztetnek. Az oltásban siófoki, keszthelyi, marcali, és kaposvári hivatásos, buzsáki önkéntes, valamint balatonboglári önkormányzati tűzoltók vesznek részt.

Fonyód, 2019. április 5.
Ég a berek Fonyód közelében 2019. április 5-én hajnalban. Az előző napon, a kora délutáni órákban keletkezett nádastűz kilencven százalékát körülhatárolták a környező települések hivatásos és önkéntes tűzoltói. A nádas mintegy száz hektáron leégett.
MTI/Varga György
Ég a berek Fonyód közelében - a nádas mintegy száz hektáron leégett. (MTI/Varga György)

Nyitókép: MTI/Varga György
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018