eur:
394.2
usd:
365.02
bux:
65570.08
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Kiderült, miért nem jár a 2-es metró

Kiderült, miért nem jár a 2-es metró

Továbbra is pótlóbusz jár az M2-es metró helyett az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között.

Bár a BKK korábban azt ígérte, reggel 7 órától újra közlekedik a 2-es metró, ez nem történt meg, továbbra is pótlóbusz szállítja az utasokat az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között. Az okokról a BKK sokáig nem adott ki tájékoztatást, a rendőrség pedig csak annyit közölt, hogy baleset történt.

Az éjszakai karbantartási munkák során egy dízelmozdony több pótkocsija kisiklott és összetört.

Személyi sérülés nem történt, de az elszállítás hosszabb időt vesz igénybe – tudta meg az InfoRádió Gulyás Attilától, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnökétől.

A rendőrség helyszínel, ezt kell megvárni, hogy elinduljon a forgalom – tette hozzá.

A BKV Zrt. délelőtt aztán közleményt adott ki. Ebben azt írják, hogy szerdán kora hajnalban az M2-es metróvonalon szolgálatot teljesítő két szolgálati vonat koccanásos balesetet szenvedett a Blaha Lujza téri megállónál, az ütközés során a pótkocsik kisiklottak. Az üzemszünetben történt baleset során személyi sérülés nem történt, az eset vizsgálata, valamint az anyagi kár megállapítása folyamatban van. A rendőrségi vizsgálat folyamatban van, a helyreállítási munkálatok megkezdődtek - közölte a cég. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Korrigál a forint

Korrigál a forint

Csütörtökön kezdetben az euróval és a dollárral szemben is gyengült a forint, utóbbival szemben nagyobb mértékben, később azonban valamelyest korrigált a magyar fizetőeszköz. Ma megjelent a Magyar Nemzeti Bank Inflációs jelentése, amelyben többek között azt írták, hogy a forint gyengélkedése és a szolgáltató cégek visszatekintő árindexálása is hozzájárul ahhoz, hogy a 3%-os inflációs  célt csak 2025-ben éri el a jegybank.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×