eur:
393.74
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Még mindig érezzük a viharos hétvége hatásait

Pótlóbusz jár a 28-as és a 28A villamos helyett a hétvégén - közölte a BKK.

A július 16-17-ei hétvégén a csapadékos időjárás miatt nem lehetett befejezni az aszfaltozási munkálatokat a Liget tér környékén, ezért a július 23-24-ei hétvégén folytatódik a Kőbányai út felújítása. Már július 22-én (pénteken) 20 órától mindkét irányban lezárják a Kőbányai út belső sávját a Pongrác út és a Vaspálya utca közötti szakaszon. A Kőbányai út Pongrác úti/Bihari utcai, illetve a Vaspálya utcai/Korponai utcai csomópontjában sárga villogó üzemmódban működnek majd a forgalomirányító lámpák. A Vaspálya utcából és a Korponai utcából csak jobbra kisívben lehet a Kőbányai útra kanyarodni. A Pongrác utcából a balra nagyíves kanyarodás helyett a Horog utcán, a Korponai utcából az Állomás utcán keresztül, a Vaspálya utcából pedig a Kőér utca–Szállás utca útvonalon érhető el a Kőbányai út. A Kőbányai útról a Pongrác útra balra nagyíves kanyarodás sem lesz lehetséges, ehelyett a Hungária körút–Kerepesi út, vagy a Kőrösi Csoma út–Élessarok–Fehér út–Kerepesi út útvonal használata javasolt. A forgalomkorlátozások miatt az egész hétvégén változik a 117-es, a 151-es busz közlekedése is. 2016.

július 25-én (hétfőn) az első járat indulásáig pedig a 28-as és a 28A villamos vonalán, a Pongrácz úti közúti átjáróban burkolatfelújítást végeznek. Emiatt ebben az időszakban a villamosok helyett 28A jelzéssel pótlóbusz jár a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) és az Új köztemető között. 2016. július 24-én (vasárnap) az Új köztemető és az Izraelita temető között a 68-as autóbusszal és csak ezen a napon ideiglenesen az Izraelita temetőnél is mindkét irányban megálló 202E jelzésű autóbusszal lehet utazni. A hétvégén a 95-ös és a 909-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik.

2016. július 22-én (pénteken) 20 órától 24-én (vasárnap) az utolsó járatindulásig a 117-es és a 151-es autóbusz nem érinti a Kőbánya alsó vasútállomás megállóhelyet, az autóbuszok csak a Vaspálya utca Kőbányai úti torkolatáig közlekednek. A Mélytó utca, valamint Csepel, Határ utca végállomások felé pedig a Vaspálya utca megálló helyett ideiglenesen előrébb, a parkoló területén állnak meg.

2016. július 22-én (pénteken) 20 órától 24-én (vasárnap) az utolsó járatindulásig a 28A pótlóbusz az Új köztemető felé a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca)–Népszínház utca–József körút–Blaha Lujza tér–Rákóczi út–Kiss József utca–Népszínház utca–Teleki László tér–Fiumei út–Orczy tér–Kőbányai út–Liget tér–Kőrösi Csoma Sándor út–Élessarok–Jászberényi út–Maglódi út–Sírkert út–Új köztemető útvonalon halad

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×