INFORÁDIÓ
2023. február 7. kedd
Rómeó, Tódor

bkk

kőbányai út

felújítás

Még mindig érezzük a viharos hétvége hatásait

InfoRádió

Pótlóbusz jár a 28-as és a 28A villamos helyett a hétvégén - közölte a BKK.

A július 16-17-ei hétvégén a csapadékos időjárás miatt nem lehetett befejezni az aszfaltozási munkálatokat a Liget tér környékén, ezért a július 23-24-ei hétvégén folytatódik a Kőbányai út felújítása. Már július 22-én (pénteken) 20 órától mindkét irányban lezárják a Kőbányai út belső sávját a Pongrác út és a Vaspálya utca közötti szakaszon. A Kőbányai út Pongrác úti/Bihari utcai, illetve a Vaspálya utcai/Korponai utcai csomópontjában sárga villogó üzemmódban működnek majd a forgalomirányító lámpák. A Vaspálya utcából és a Korponai utcából csak jobbra kisívben lehet a Kőbányai útra kanyarodni. A Pongrác utcából a balra nagyíves kanyarodás helyett a Horog utcán, a Korponai utcából az Állomás utcán keresztül, a Vaspálya utcából pedig a Kőér utca–Szállás utca útvonalon érhető el a Kőbányai út. A Kőbányai útról a Pongrác útra balra nagyíves kanyarodás sem lesz lehetséges, ehelyett a Hungária körút–Kerepesi út, vagy a Kőrösi Csoma út–Élessarok–Fehér út–Kerepesi út útvonal használata javasolt. A forgalomkorlátozások miatt az egész hétvégén változik a 117-es, a 151-es busz közlekedése is. 2016.

július 25-én (hétfőn) az első járat indulásáig pedig a 28-as és a 28A villamos vonalán, a Pongrácz úti közúti átjáróban burkolatfelújítást végeznek. Emiatt ebben az időszakban a villamosok helyett 28A jelzéssel pótlóbusz jár a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) és az Új köztemető között. 2016. július 24-én (vasárnap) az Új köztemető és az Izraelita temető között a 68-as autóbusszal és csak ezen a napon ideiglenesen az Izraelita temetőnél is mindkét irányban megálló 202E jelzésű autóbusszal lehet utazni. A hétvégén a 95-ös és a 909-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik.

2016. július 22-én (pénteken) 20 órától 24-én (vasárnap) az utolsó járatindulásig a 117-es és a 151-es autóbusz nem érinti a Kőbánya alsó vasútállomás megállóhelyet, az autóbuszok csak a Vaspálya utca Kőbányai úti torkolatáig közlekednek. A Mélytó utca, valamint Csepel, Határ utca végállomások felé pedig a Vaspálya utca megálló helyett ideiglenesen előrébb, a parkoló területén állnak meg.

2016. július 22-én (pénteken) 20 órától 24-én (vasárnap) az utolsó járatindulásig a 28A pótlóbusz az Új köztemető felé a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca)–Népszínház utca–József körút–Blaha Lujza tér–Rákóczi út–Kiss József utca–Népszínház utca–Teleki László tér–Fiumei út–Orczy tér–Kőbányai út–Liget tér–Kőrösi Csoma Sándor út–Élessarok–Jászberényi út–Maglódi út–Sírkert út–Új köztemető útvonalon halad

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018