INFORÁDIÓ 
2019. február 18. hétfő
Bernadett

Főpolgármester-jelöltek: Csárdi Antal életrajza

InfoRádió / MTI

Október 12-én a rendszerváltozás óta hetedik alkalommal rendeznek önkormányzati választást Magyarországon. A Lehet Más a Politika (LMP) budapesti főpolgármester-jelöltje Csárdi Antal kisvállalkozó, kereskedő. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának életrajza:

1976. november 8-án született Budapesten. Anyai ágon rokona Kammermayer Károly, aki 1873 és 1896 között Budapest legelső polgármestere volt. A ceglédi közgazdasági szakközépiskolában érettségizett, majd könyvelői és programozói végzettséget szerzett.

1998 óta a zöldség- és gyümölcskereskedelemmel foglalkozó Csárdi és Csárdi Kft. családi cégben dolgozik, az üzletvezetést 2006-ban vette át apjától. Budapesten a Vásárcsarnokban van üzletük. 2009 decemberéig a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ) budapesti szervezetének alelnökeként társadalmi munkában érdekvédelmi tevékenységet folytatott a helyi kisvállalkozások érdekében.

2009 decembere óta tagja a Lehet Más a Politika pártnak, elnöke az LMP IX-XX-XXI-XXIII. területi szervezetének. Õ az LMP fogyasztóvédelmi- és vállalkozásfejlesztési szakszóvivője. 2013 márciusától 2014 áprilisáig tagja volt az LMP országos választmányának.

A 2010-es országgyűlési választásokon a párt képviselőjelöltje volt Ferencvárosban. 2010 októbere óta az LMP önkormányzati képviselője és frakcióvezetője a budapesti IX. kerületi képviselő-testületben. Tagja az önkormányzat gazdasági, valamint vagyonnyilatkozat-tételt ellenőrző bizottságainak.

2014. augusztus 2-án Schiffer András, az LMP társelnöke bejelentette, hogy a Lehet Más a Politika regionális kongresszusa elfogadta a párt Megújuló Budapest programját, és úgy döntött, hogy Csárdi Antal, az országos elnökség tagja, fővárosi szóvivője, a budapesti választmány egyik vezetője lesz az LMP főpolgármester-jelöltje az októberi önkormányzati választáson.

A címlapról ajánljuk

Lövések az Örsön

Két társaság szólalkozott össze egy söröző előtt, ekkor dördültek el a gázpisztolyos lövések...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018