eur:
389.66
usd:
363.21
bux:
68186.42
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kevés dolguk volt a rendőröknek a Hungaroringen

Nem történt kiemelt bűncselekmény a vasárnap véget ért 26. Formula-1-es Magyar Nagydíj négy napja alatt a Hungaroring közelében - közölte a rendőrség.

A rendőrök két körözött embert fogtak el és tizenhat embert állítottak elő.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint kiemelt bűncselekmény - autólopás, gépkocsifeltörés, zseblopás, rablás, zsarolás, kifosztás - a verseny ideje alatt nem történt. Szabálysértési feljelentést hét esetben tettek a rendőrök, az eljárások elsősorban a közlekedési szabályok megszegése miatt indultak. Tiltott kéjelgés miatt öt esetben jártak el, büntető feljelentést egyetlen esetben tettek.

Helyszíni bírságot tizenhét emberrel szemben szabtak ki, iratok elvesztése miatt tizenegy esetben adtak ki igazolást.

Az idén is mintegy 1500 rendőr vett részt a rendezvény biztosításában, de azt egyelőre nem tudni, hogy ez mennyibe került. Az elmúlt négy napban nemcsak egyenruhás és civil ruhás rendőrök voltak jelen, hanem motoros és lovas rendőrök is, valamint helikopterrel is folyamatosan figyelték az eseményeket.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×