eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Orbán Viktor: nem készülök megszorításokra

A miniszterelnök szerint a vasárnapi önkormányzati választás tétje a kormányzati munka gyorsítása. Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy nem megszorításokra készül, hanem együttműködésre épülő gazdaságpolitikát szeretne; az új adórendszerről pedig azt mondta: annak lényege az arányosság lesz.

Orbán Viktor a HírTV Sziluett című műsorában szombaton úgy vélekedett: ha nagy támogatást kap a pártja, akkor fel lehet gyorsítani a kormányzati munkát, és Magyarország nyerhet néhány évet, ha azonban a várakozásokhoz képest csekélyebb lesz a támogatás, akkor le fog lassulni a kormány munkája.

Hozzátette: az ország előtt álló feladatok szempontjából a választás tétje pedig az, hogy a magyarok át tudják-e lépni saját árnyékukat, képesek lesznek-e arra, hogy ne csak valami ellen, hanem valamiért is összefogjanak. A vasárnap tétjének nevezte még azt is, hogy sikerül-e elszánt, alkalmas embereket választani a települések élére.

Orbán Viktor elutasította azt a feltételezést, hogy lesz különbség a kormánypárti és az ellenzéki városok kezelése között.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×