eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Sárga riasztás az erős szél miatt

Sárgára mérsékelte az erős szél miatt kiadott figyelmeztetését az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), eszerint az ország egész területén legfeljebb 60 km/órás széllökésekre kell számítani.

Az OMSZ szombat reggel még narancsszínű riasztást adott ki Közép-Magyarországra, Közép-Dunántúlra és Dél-Alföldre, ám a szél délutánra már jelentősen veszített az erejéből.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel azt közölte, félszázszor riasztották a tűzoltókat a viharos szél miatt országszerte. Szentes György szóvivő tájékoztatása szerint 27 esetben kellett kidőlt fát eltávolítaniuk, hat alkalommal vonultak ki épületkár, vakolatomlás és cseréphullás miatt.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 07:20
×
×
×
×