eur:
399.27
usd:
363.79
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Heinczinger István távozik a MÁV vezérigazgatói posztjáról

Távozik a MÁV vezérigazgatói posztjáról Heinczinger István. A közlekedési tárca közleménye szerint a vezető munkaviszonya közös megegyezéssel szűnik meg november 15-ei hatállyal. Heinczinger István az egy hónapos felmondási idejére járó munkabérén túl más juttatást, végkielégítést nem kap, feladatait Andrási Miklós elnök-vezérigazgató veszi át.

A minisztérium azt is közölte, hogy y mai naptól új összetételben működik a MÁV Zrt. igazgatósága. A munkában az Andrási Miklós mellett Derzsi András, Kozák Tamás, Mosóczi László és Nátrán Roland vesz részt. Az új igazgatósági tagok kinevezése 2012 végéig szól. Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter azt várja az igazgatóságtól, hogy javítsanak a MÁV hatékonyságán.

A korábbinál operatívabb vezetést várnak el a MÁV-tól, ezért szűnik meg a kettős vezetés és kerültek új tagok az igazgatóságba - mondta el az InfoRádió megkeresésére Antali Károly, a közösségi közlekedés átalakításáért felelős kormánybiztos.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

A demokrata elnökjelölt, Kamala Harris újabb javaslatot tett az egészségügyi ellátás kiterjesztésére, ezúttal az otthoni idősgondozás területén. Az alelnök a "gondozási gazdaság" fellendítését és az egészségügyi költségek csökkentését célzó erőfeszítései részeként ismertette tervét az ABC "The View" című műsorában adott interjújában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×