eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ferihegyen továbbra is tart az áramszünet

Még nem sikerült elhárítani a műszaki hibát a Ferihegyi repülőtéren, ahol szombat óta áramkimaradás okozott kisebb káoszt. A 2A terminálról továbbra sem indulnak repülők.

Még mindig nem állt helyre az áramszolgáltatás a Ferihegyi Repülőtér 2A terminálján - mondta az InfoRádióban a légikikötőt üzemeltető Budapest Airport szóvivője.

Hardy Mihály tájékoztatása szerint a forgalmat a 2B terminálra irányították, járatot nem kellett törölni, de 20-30 perces késésekre számítani kell a légiközlekedésben. Hozzátette, hogy a tegnap este meghibásodott magas feszültségű kábel javítása még néhány órát igénybe vesz, ezért egyelőre nem tudják, mikor állhat helyre a forgalom.

Szombaton este 8 órakor keletkezett áramszünet a Ferihegyi Repülőtér 2A terminálján, a probléma az érkezési és indulási oldalt is érintette.

Az Index esti beszámolója szerint a légikikötőt kiszolgáló épület egy részében sötét volt, sem a csomagszállítás, sem az ajtók nem működtek, a kifutópályák világításában azonban nem okozott zavart az áramszünet.

Hanganyag: Seres Gerda

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×