eur:
389.3
usd:
362.7
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Egyik család a másik ellen Dögén

Egy 6-8 fős, rokonokból álló társaság támadt rá egy családra Dögén; a verekedésben egy 18 éves fiatalember életveszélyes, két nő pedig könnyű sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség.

 A támadók karókkal és más eszközökkel felfegyverkezve pénteken rontottak be a család udvarába, s bántalmazták az ott lakókat - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A százados hozzátette: a 18 éves fiút életveszélyes fejsérülésekkel szállították kórházba, míg két nő könnyebben megsérült az ütésektől.

Az életveszélyt okozó testi sértés és csoportos garázdaság miatt indult nyomozás során eddig öt rétközberencsi lakost hallgattak ki.

Azt, hogy az életveszélyes sérüléseket ki okozta és a támadásra miért került sor, még vizsgálják a rendőrök - tájékoztatott a szóvivő, megjegyezve, hogy a gyanúsítottak köre várhatóan tovább nő majd az eljárás során.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×