eur:
397.04
usd:
355.64
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

A Loki egyik labdarúgója halálra gázolt egy kerékpárost

A DVSC-TEVA egyik labdarúgója vezette azt a Mercedest, amely pénteken késő este Nyírbátorban elgázolt egy kerékpárost. A hírt a klub a hivatalos honlapján megerősítette. A kerékpáros életét vesztette.

Bodnár László, a Bajnokok Ligája főtáblájára jutott Debrecen labdarúgója pénteken késő este halálra gázolt egy kerékpárost Nyírbátorban.

A klub honlapján olvasható rövid közlemény szerint a válogatott védő szüleihez tartott Mátészalkára, amikor a baleset történt.

Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA ügyvezetője a rendőrségi vizsgálatra hivatkozva további tájékoztatást nem tud adni.

"Pénteken 21 óra körül Nyírbátor lakott területén kívül, a Császári úton személygépkocsi gázolt el egy előtte közlekedő kerékpárost. - olvasható a rendőrség honlapján az esetről. - A láthatósági mellényt viselő, 34 éves nyírvasvári illetőségű férfi a helyszínen életét vesztette. Az ügyben szakértők bevonásával büntetőeljárás indult. Az autót vezető 30 éves férfit könnyű sérülésekkel szállították kórházba."

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese azt közölte: a rendőrség eddigi vizsgálatának adatai szerint a gépkocsivezető hibája okozhatta a balesetet.

Fülöp Gergely elmondta, hogy a kerékpáros láthatósági mellényt viselt, ami alátámasztja az ügyben indított eljárás eddigi megállapításait, miszerint a gépkocsivezető nem a látási viszonyok szerinti sebességgel közlekedett járművével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 27. 19:10
×
×
×
×