eur:
396.96
usd:
355.96
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Újabb kedvezményes BKV-jegy novembertől

Újabb, kedvezményes BKV-jegyet vezetnek be novembertől; erről a Fővárosi Közgyűlés döntött Hagyó Miklós és Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettesek előterjesztése alapján.

Az új jeggyel 4-23 százalékos kedvezménnyel utazhatnak a sportesemények, kulturális programok, különböző rendezvények résztvevői a közösségi közlekedés valamennyi járatán.

A kombijegynek két változata lesz. Az eseti kombijeggyel a rendezvényre lehet eljutni, illetve onnan hazamenni, és az esemény kezdete előtt és befejezése után 2-2 órán keresztül lesz érvényes egy vonaljegy árának a kétszereséért. A hosszabb érvényességű, időszaki kombijeggyel egy vagy többnapos rendezvény ideje alatt lehet közlekedni a BKV járatain.

Az árak az érvényes tarifákhoz illeszkedve a hasonló jellegű jegyek áraihoz képest az érvényesség időtartamától függően akár 23 százalékos kedvezményt tartalmaznak. Az új jegy valójában egy hologramos matrica lesz, amelyet a rendezvényszervezőktől vásárolhatnak meg az utasok a belépővel együtt.

Címlapról ajánljuk

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 27. 19:10
×
×
×
×