eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Gépfegyveres kommandósok kísérték a Thököly útra a négy őrizetest

Rohamsisakos, gépfegyveres kommandósok kísérték a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épületéből a Pest Megyei Bíróságra a romák elleni támadások ügyében őrizetbe vett négy férfit. Az akció előtt teljesen lezárták az Andrássy utat és a Csengery utcát a forgalom elől. A 7-8 autóból, mikrobuszokból és rendőrautókból álló konvoj a Hősök tere felé indult, majd a Pest Megyei Bíróság Thököly úti épületéhez hajtott. A bíróság arról dönt, hogy elrendeli-e a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Az InfoRádió értesülése szerint a rendőrség kedden ad tájékoztatást a négy férfi kihallgatásáról és az ügy részleteiről. Péntek hajnalban egy debreceni szórakozóhelyen fogták el a 6 halálos áldozatot követelő támadások feltételezett elkövetőit; összesen 16 helyszínen foglaltak le bizonyítékokat, köztük - az értesülések szerint terepjárókat, DNS-mintákat és egy sörétes fegyvert is.

A gyanúsítottak valamennyien Hajdú-Bihar megyei lakosok, 28 és 42 év közöttiek. Bencze József országos rendőrfőkapitány elképzelhetőnek nevezte, hogy újabb letartóztatások lesznek az ügyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×