eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A csapat a siker záloga a Kékszalagon is

Lisa nevű vitorlásával kilencedszer nyerte meg a hónap elején a Kékszalag Balatonkerülő versenyt Litkey Farkas, aki az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: a főleg cégvezetőkből álló csapat nélkül nem sikerülhetett volna a győzelem.

Egy csapat vagyunk - hangoztatta az InfoRádió Aréna című műsorában Litkey Farkas, aki Lisa nevű vitorlásával idén már kilencedszer diadalmaskodott a Kékszalag versenyen a Balatonon. A győztes vitorlázó elmondta: volt egy szakasz a rajt után, amikor hajójuk lassabb volt, de utána, a cirkálószakaszban folyamatosan állították a vitorlát.

Nagyon komoly szakmai feladat volt annak a kezelése, hogy meg tudjuk-e vitorlázni a szeletet vagy sem - tette hozzá a kilenceres Kékszalag-győztes, aki szerint nem győztek volna kiváló csapatmunka nélkül.

A csapatban mindenki amatőr vitorlázó - avat be a részletekbe Litkey Farkas, aki elmondta azt is: az edzéseik este vannak, és általában négy órát vannak a vízen. Ezt lehet munka mellett csinálni, mert a Balatonra egy óra alatt le lehet jutni. Az irodai munka végeztével mindenki beül az autójába, és lemegy - mondta a vitorlázó.

A csapatban nagyon sok a cégvezetők, akik komoly döntéseket hoznak egész nap. A Balatonon azonban nem akarnak dönteni, hanem azt várják, hogy elmondjam, mi a feladat, és azt a legjobb tudásuk szerint elvégzik - fűzte hozzá Litkey Farkas.

Hanganyag: Hlavay Richárd

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×