eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Megkezdődött a koalíciós egyeztetés az egészségügyi reformról

Megkezdődött a koalíciós egyeztetés vasárnap a Fejér megyei Lovasberényben; az MSZP és az SZDSZ vezetői elsősorban az egészségügy és a biztosítási rendszer átalakításával foglalkoznak, de a következő fél év menetrendjéről is egyeztetnek.

Az MTI információi szerint az egészségügyi modellváltásról és az egészségügyi reform folytatásáról először szakértői, majd koalíciós szintű, szűk körű egyeztetést tartanak. Az SZDSZ, az MSZP és az Államreform Bizottság is vitt javaslatokat az egyeztetésre.

A résztvevők reggel kilenc órától folyamatosan érkeztek Lovasberénybe. A Gyurcsány Ferenc kormányfőt szállító gépkocsi nem sokkal fél tíz előtt gördült a Miniszterelnökség Üdülő és Továbbképző Központjának bejárata elé. Kóka János, az SZDSZ elnöke 11 óra előtt néhány perccel érkezett meg.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×