eur:
394.65
usd:
364.74
bux:
73382.82
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Cigarettacsempészek hajtottak a rendőrök közé

Cigarettacsempész volt az a férfi, aki kedden az őt igazoltatni készülő rendőrök közé hajtott Szeged tápéi városrészében - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az InfoRádióban.

Tuczakov Szilvána közölte: a szegedi rendőrök a vámosok jelzése alapján kívántak igazoltatni két autó utasait, akik éppen az egyik autóból rakodtak át egy másikba.

Az egyik járművel azonnal elhajtottak, amikor meglátták a rendőröket; csak a rendőrautót vezető járőr lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt ütközés.

Ezután a rendőrök kiugrottak az autójukból, a még ott lévő kocsi felé siettek, de ekkor az is elindult, és a rendőrök közé hajtott. A rendőrök félreugrottak, majd pisztolyaikkal az autó kerekeire lőttek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette: a kilőtt kerekű autót megtalálták Tápé területén, nagy mennyiségű zárjegy nélküli cigarettával együtt.

A rendőrök egy embert elfogtak, aki az adataik szerint az autót vezette.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember
Palasics Kristóf

Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember

Lendületet adhat a magyar férfi kézilabda-válogatottnak Argentína magabiztos legyőzése, a játékosok már Norvégia ellen készülnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×