eur:
389.29
usd:
362.2
bux:
67966.81
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Unsplash.com

Hasznos frissítés érkezett az iPhone-okra

Megjelent az iOS 17 legújabb verziója, az iOS 17.1.2, emellett pedig a macOS Sonoma 14.1.2-es verzióját is kiküldte a készülékekre az Apple.

A frissítést egy fontos biztonsági foltozásként írja le az óriásvállalat, így annak telepítése mindenképp ajánlott - olvashatjuk az index.hu-n. Az iOS új verziója a november 7-én megjelent iOS 17.1.1-et követi, amely a BMW-tulajdonosoknak hozott jó híreket, végre ismét használhatóvá váltak az autóikban található vezeték nélküli töltők az iPhone-okkal.

Az Apple mindezek mellett már javában dolgozik a következő verzión is.

A készülő verzió, az iOS 17.2, több újítást is hoz majd az iPhone-okra. Ilyen lesz a Napló alkalmazás bevezetése, a közös lejátszási listák érkezése az Apple Musicban, ezek mellett pedig több Óra- és Időjárás-widget is érkezik majd a rendszerbe.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×