eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 2. szombat Lujza
Nyitókép: Pixabay

Berobbannak a népszerű játékok a YouTube-ra

Eddig 37 játék bukkant fel a YouTube játékos felületén, a Playables-ön, melyet már javában tesztel a Google.

Egyre több felhasználónál jelennek meg a játékok a YouTube-on – ez az az új, Playables nevű szolgáltatás. Az újdonság még szeptemberben nyert hivatalos megerősítést a Google-től, ekkor kezdődött meg a zártkörű tesztelése is, sőt nyilvánosságra került néhány képernyőkép – írja a hvg.hu.

A Playables nem lesz ingyenesen hozzáférhető, a YouTube prémium ellőfizetői használhatják majd. Ugyanakkor a játékoknak már nem lesz extra költsége, és fontos tulajdonságuk, hogy nem is kell letölteni őket egyesével – rögtön a YouTube felületén lehet játszani velük. Nem lesz megkötés a platformot illetően sem, az asztali böngészős változatban és a mobilappokban egyaránt hozzá lehet majd férni a játékokhoz.

Jelen állás szerint 37 játék van a felületen, köztük az Angry Birds Showdown, a Brain Out, a Daily Solitaire, a The Daily Crossword és a 8 Ball Billiards Classic.

Az újdonságot sok prémium felhasználónál már felajánlotta a YouTube, és egyénileg lehet bekapcsolni, ha érdekel valakit.

A jelenlegi, egyre bővülő tesztelési időszak 2024. március 28-ig tart, a YouTube utána dönt majd arról, van-e jövője a Playables-nek.

Címlapról ajánljuk
Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Március elsejétől kell alkalmazni Magyarországon az új idegenrendészeti szabályrendszert, amely január elején lépett hatályba. A törvény célja az, hogy migránsok még vendégmunkásként se érkezhessenek hazánkba, akik pedig itt vannak, azok ne vehessék el a magyarok munkáját.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×