eur:
390.18
usd:
365.31
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Berobbannak a népszerű játékok a YouTube-ra

Eddig 37 játék bukkant fel a YouTube játékos felületén, a Playables-ön, melyet már javában tesztel a Google.

Egyre több felhasználónál jelennek meg a játékok a YouTube-on – ez az az új, Playables nevű szolgáltatás. Az újdonság még szeptemberben nyert hivatalos megerősítést a Google-től, ekkor kezdődött meg a zártkörű tesztelése is, sőt nyilvánosságra került néhány képernyőkép – írja a hvg.hu.

A Playables nem lesz ingyenesen hozzáférhető, a YouTube prémium ellőfizetői használhatják majd. Ugyanakkor a játékoknak már nem lesz extra költsége, és fontos tulajdonságuk, hogy nem is kell letölteni őket egyesével – rögtön a YouTube felületén lehet játszani velük. Nem lesz megkötés a platformot illetően sem, az asztali böngészős változatban és a mobilappokban egyaránt hozzá lehet majd férni a játékokhoz.

Jelen állás szerint 37 játék van a felületen, köztük az Angry Birds Showdown, a Brain Out, a Daily Solitaire, a The Daily Crossword és a 8 Ball Billiards Classic.

Az újdonságot sok prémium felhasználónál már felajánlotta a YouTube, és egyénileg lehet bekapcsolni, ha érdekel valakit.

A jelenlegi, egyre bővülő tesztelési időszak 2024. március 28-ig tart, a YouTube utána dönt majd arról, van-e jövője a Playables-nek.

Címlapról ajánljuk
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

Átalakulóban vannak a közvélemény-kutatási módszerek, mivel egyre kevesebben hajlandók elárulni, hogy mely pártra szavaznának. A kutatócégek összefogást sürgetnek a szakmai hitelesség visszaszerzése és megtartása érdekében. Egyebek közt ezt hangoztatták a jelentősebb közvélemény-kutató cégek vezetői a Századvég Alapítvány konferenciáján.

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×