eur:
392.7
usd:
363.33
bux:
65938.65
2024. február 29. csütörtök Elemér
Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook, YouTube application  on screen Apple iPhone XR
Nyitókép: 5./15 WEST/Getty Images

A TikTok frontális támadást indít a YouTube ellen

Jönnek a hosszabb és fekvő formátumú videók.

Akár 15 perces videók is jöhetnek a TikTokra, mellyel már a YouTube-bal venné fel a versenyt a kínai platform – írja a hvg.hu.

A TikTok eredetileg a rövid videós formátumra épített, ám mára már akár 10 perces videókat is lehet feltölteni a felületre, mellyel a YouTube-on tevékenykedő, hosszabb tartalmakat gyártó influenszereket szeretnék elszívni, és a jelek szerint nem is állnának meg itt: már tesztelik a 15 perces videókat is néhány kiválasztott régióban és felhasználók zárt csoportjában.

A TikTok már korábban elkezdte tesztelni a horizontális (fekvő) videókat, mely szakítana a hagyományos, álló videós formátummal is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Átszakadt a frontvonal nyugaton, nyomul előre az orosz hadsereg - Híreink az ukrajnai frontról csütörtökön

Átszakadt a frontvonal nyugaton, nyomul előre az orosz hadsereg - Híreink az ukrajnai frontról csütörtökön

Egyelőre nem hivatalos jelentések szerint az orosz haderő tovább tudott menni Avgyijivkától nyugatra: egy nap alatt három kisebb faluba is betörtek. Közben ukrán jelentések szerint ellentámadás volt Krasznohorivkánál, sikerült az oroszokat teljesen kitolni a településről. Közben komoly aggályok merültek fel azzal kapcsolatosan, hogy az orosz haderő Moldovában készül katonai akcióra. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×