eur:
395.75
usd:
372.68
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Unsplash.com

Boncasztalra kerültek a mobilok akkumulátorai – íme a rangsor

A DxoMark független tesztlabor 17 mobiltelefont vett górcső alá, hogy megnézze, milyen akkumulátor került a készülékekbe, és azok meddig bírják egy feltöltéssel.

A DxOMarkot a legtöbben arról ismerik, hogy teszteli és rangsorolja a mobilok kameráit. A szakemberek most egy új pontrendszert is bevezettek, mely során az akkumulátort vették szemügyre – írja a Hvg.hu.

A tesztlabor közlése szerint minden eszközt több mint 150 órán át teszteltek, és minden értékelésnél több mint 100 paramétert vettek figyelembe. Ezeket összesítve három kulcsfontosságú szempontot állapítottak meg az értékeléshez:

  • a készenléti idő
  • a töltés
  • a hatékonyság.

A szakemberek ezeket a pontokat figyelembe véve állítottak ki egy pontszámot minden egyes készülék számára. Összesen 17 mobilt vettek górcső alá, amely alapján

az abszolút bajnok a Samsung Galaxy M51 lett.

A lista második helyén a Wiko Mobile eszköze, a Wiko Power U30 található. A Wiko egy francia mobilgyártó márka, amit korábban felvásárolt a kínai Tinno Mobile. A harmadik helyre az Oppo Find X3 Neo került.

Az Apple jelenleg csúcsmobilja, az iPhone 12 Pro Max a negyedik helyet szerezte meg, míg a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G-s verziója 70 ponttal a 10. helyezett lett.

A teljes lista itt tekinthető meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×