eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Callum Styles (b2) és a skót Billy Gilmour (b) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Különleges grafikonon a skót–magyar története

A vízfogyasztási szokásainkból is kiolvasható a skót–magyar izgalmas, a félidei szünettel együtt mintegy két órának a története – írja közösségi oldalán a Fővárosi Vízművek.

A szolgáltató által publikált, alább látható grafikonon a szolgáltatási terület vasárnap délutáni-esti vízfogyasztása látható. A meccs 21.00 órakor kezdődött, a két csapat 21.47 körül ment félidőre, és végül 23.00 óra körül fújta le a bíró.

A görbén jól látható, hogy a kezdő sípszó után a vízhasználat csökken, a 15 perces szünetben hirtelen megugrik, majd az is, hogy a mindent eldöntő második félidőről igyekeztünk a vízhasználatunkat elhalasztani a meccs lefújása utánra – olvasható a Fővárosi Vízművek Facebook-oldalán.

Ahogyan a legtöbben biztosan tudják, Csoboth Kevin 101. percben lőtt góljával a magyar válogatott megszerezte a meccsért járó 3 pontot. A szolgáltató végül reményét fejezte ki, hogy hamarosan a legjobb 16 között is láthatjuk a csapatot játszani – „és akkor jövünk az új grafikonnal” – írták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy hiány van a Boeing által gyártott kereső berendezésekből, ezért akadályokba ütközik az a terv Japánban, hogy a Patriot légvédelmi rakéták gyártását ott felpörgessék, és ezzel a globális rakétagyártás fokozásához is hozzá tudjanak járulni a szigetországban, ez pedig rossz hír Ukrajna számára. Eközben az ukrán emberek még a katonai támadásoknál is jobban aggódnak amiatt, hogy az orosz támadások miatt kialakult áramválság közepette mi vár rájuk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×