eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol labdarúgó-bajnokság Liverpool FC-Chelsea mérkőzésén Liverpoolban 2024. január 31-én.
Nyitókép: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa 2024. január 31-én. MTI/EPA/Adam Vaughan

Gyorsan leszedte a pályáról Szoboszlai Dominikot az új Liverpool-edző

Nem sikerült jól az idénykezdet a csapatnak sem, másodosztályú ellenfél verte. Nagy utazás következik.

Megkezdte éles felkészülését Szoboszlai Dominik és a Liverpool, az új edző, Arne Slot 25 játékost cserélgetett az angol másodosztályú Preston North End elleni idénynyitó edzőmeccsen, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya alig bő fél órát kapott - Mohamed Szalah is csak egy félidőt -, a csapat pedig 1-0-s vereséget szenvedett - derül ki az Origo beszámolójából.

A mérkőzés zárt kapus volt.

Az állandó csapattagok közül Conor Bradley, Jarell Quansah, Kosztasz Cimikasz, Curtis Jones, Harvey Elliott és Endo kapott lehetőséget a Preston ellen.

Az Európa-bajnokságon és a Copa Américán szerepelt játékosok közül még 11-en nem kezdték el a felkészülést a csapattal, ők nem is voltak ott a meccskeretben.

A gárda kedden repülőre ül, Amerikában a Real Betis, az Arsenal és a Manchester United ellen is fellép majd.

Címlapról ajánljuk

Csizmazia Gábor: Trump jól él azzal, hogy náluk rendezettség és erő, míg a demokratáknál káosz van

A jelölt kevés konkrétumot mondott a republikánusok konvencióját lezáró beszédében, inkább olyan kérdéseket vetett fel, amelyek széles körben érintik a szavazókat – mondta az InfoRádióban az NKE tudományos munkatársa, aki beszélt az egyre nagyobb nyomás alá kerülő Joe Bidenről is, aki visszaléphet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×