eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Dan Burn, a Newcastle United játékosa (j) befejeli csapata második gólját Gianluigi Donnarummának, a Paris Saint-Germain kapusának (b) a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az F csoport második fordulójában játszott Newcastle United-Paris Saint-Germain mérkőzésen Newcastle-ban 2023. október 4-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Előállt Eb-keretével a címvédő Olaszország - sztárhiányzók

Marco Verratti és Ciro Immobile sem tagja a címvédő olasz labdarúgó-válogatott bő, 30 fős Európa-bajnoki keretének.

A csütörtökön nyilvánosságra hozott névsorban egyikük mellőzése sem számít különösebb meglepetésnek, ugyanakkor az olaszok három évvel ezelőtti diadalánál mindketten fontos szereplői voltak a nemzeti együttesnek. Immobile két góllal és egy gólpasszal, Verratti pedig három előkészítéssel vette ki a részét az olasz sikerből, ráadásul az angolok elleni döntőben mindketten a kezdőcsapatban kaptak helyet.

Luciano Spalletti szövetségi kapitánynak június 6-ig kell megneveznie azt a 26 játékost, aki utazhat a viadalra.

Az olaszok a június 14-én rajtoló németországi kontinenstornán a G csoportban sorrendben az albánokkal (június 15., Dortmund), a spanyolokkal (június 20., Gelsenkirchen), majd a vb-bronzérmes horvátokkal (június 24., Lipcse) találkoznak.

Címlapról ajánljuk

Semmelweis
Ez a legjobb magyar játékfilm

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig a film alkotója, Koltai Lajos lett a Veszprémben rendezett MOZ.GO filmfesztiválon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Vadonatúj békejavaslat érkezett, kiverheti a biztosítékot Putyinnál egy új tervezet – Háborús híreink vasárnap

Vadonatúj békejavaslat érkezett, kiverheti a biztosítékot Putyinnál egy új tervezet – Háborús híreink vasárnap

Tegnap Emmanuel Macron francia elnök kijelentette, hogy ki kell szélesíteni az ukrajnai békefolyamatban résztvevő országok körét, míg Giorgia Meloni olasz kormányfő a G7-országcsoport nevében arra szólított fel, hogy a nyári párizsi olimpia idejére világszerte szüntessék be a harcokat a háborús övezetekben. Eközben az is kiderült, hogy az unió tagállamai egyelőre nem vesznek részt közvetlenül az 50 milliárd dolláros ukrajnai hitelben, amelyet a G7 csoport a befagyasztott orosz vagyonból származó bevételekből finanszírozna.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 16. 13:03
×
×
×
×