eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Alexander Albon, a Williams thaiföldi versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának otthont adó szuzukai pályán tartott sajtótájékoztatón 2024. április 4-én. A futamot április 7-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Hosszú távra terveznek Albonnal a Williamsnél

2024-ben még nem szerzett pontot a thaiföldi pilóta.

Több évre szóló új szerződést kötött a Forma-1-ben szereplő Williams csapat Alexander Albonnal.

A brit istálló szerdán jelentette be az új megállapodását thaiföldi pilótájával, akinek eddig szerződése 2025 végén járt volna le.

A 28 éves sportoló 2022-ben csatlakozott a Williamshez, melynek gyorsan első számú pilótájává vált. Tavaly az ő vezérletével végzett a hetedik helyen a konstruktőrök pontversenyében a csapat.

"Az idei évet nehezen kezdtük, de amióta idejöttem, sokat fejlődtünk közösen. Most is azt látom a háttérben, hogy komoly változások zajlanak, melyek segítségével visszakerülhetünk a rajtrács elejére" - nyilatkozta szerdán Albon, aki 2024-ben még nem szerzett pontot. - "Ez egy hosszútávú projekt, amiben mélyen hiszek és fontos szerepet akarok játszani benne. Ezért kötöttem több évre szóló szerződést."

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×