eur:
389.28
usd:
363.02
bux:
68157.7
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A paksi Böde Dániel a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-Paksi FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 25-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Előkerült egy szeg a paksi bajnoki cím koporsójához

A tabellán második helyezett Paksi FC 2-1-re kikapott Diósgyőrben a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján.

A tolnaiak már bő másfél perc után előnybe kerültek Könyves Norbert remek egyéni teljesítményének köszönhetően. A házigazdák a kapott gól után szinte azonnal támadásba lendültek, és Jurek Gábor szabadrúgás utáni bombagóljával csakhamar az egyenlítés is összejött nekik. A játék képe ezt követően sem változott, a DVTK futballozott kezdeményezőbben, ez a labdabirtokláson és a kapura lövések számán is meglátszott, de a szünetig újabb gól nem született.

A második félidőben sokkal eseménytelenebb volt a játék, visszafogottabb volt az iram és ez a helyzetek számára is rányomta a bélyegét. A 69. percben kettőt cseréltek a borsodiak: beállt Pernambuco és Vladislav Klimovics, szűk három perccel később pedig előbbi beadásából utóbbi talált a hálóba. A hátrányba került paksiak a hátralévő időben többet tettek az újabb találat megszerzéséért, mint korábban, de nem jártak sikerrel.

A miskolciak már öt tétmérkőzés óta veretlenek, a tolnaiakat pedig 2020 februárja után győzték le ismét.

A Paks vereségével maradt egy pont hátrányban a második helyen a két mérkőzéssel kevesebbet játszott Ferencváros mögött.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Diósgyőri VTK-Paksi FC 2-1 (1-1)

Miskolc, 5587 néző, v.: Erdős

gólszerzők: Jurek (19.), Klimovics (72.), illetve Könyves (2.)

sárga lap: Lenzsér (18.), Papp (54.), Vas (66.)

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×