eur:
389.3
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya sajtóértekezleten vesz részt a Lisszabon közelében lévő Oeirasban 2023. szeptember 6-án. Portugália szeptember 8-án Szlovákia ellen játszik labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzést a J csoportban Pozsonyban.
Nyitókép: MTI/EPA-LUSA/Rodrigo Antunes

Csúnya dolgot művelt Cristiano Ronaldo, vizsgálat indult ellene

Obszcén gesztus miatt vizsgálatot indított a labdarúgó ellen a Szaúdi Labdarúgó Szövetség (SAFF).

Az al-Nasszr portugál sztárja vasárnap, az al-Sahab 3-2-es legyőzése során az ágyékát fogdosva mutogatott az ellenfél szurkolóinak, akik Lionel Messi nevét skandálták neki. A képsor nem szerepelt a hivatalos meccsközvetítésben, de az interneten hamar elterjedt, és a SAFF közölte, kivizsgálja a botrányos esetet.

Az ötszörös aranylabdás klasszis egy góllal vette ki részét a sikerből, és 22 találattal vezeti a bajnokság góllövőlistáját. Az al-Nasszr második a tabellán, négy ponttal lemaradva az al-Hilal mögött.

A 39 éves Ronaldót gyakran gúnyolják amiatt, hogy csillagászati fizetésért a viszonylag alacsonyan jegyzett szaúdi ligába igazolt, míg legnagyobb ellenlábasa, a nyolcszoros aranylabdás Messi a színvonalasabb amerikai bajnokságban szereplő Inter Miamit erősíti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×