eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Hosszú Katinka luxusedzőtáborba készül

A Magyar Úszó Szövetség még nem döntött, hogy teljesíti-e a visszatérésre készülő háromszoros olimpiai bajnoknő kéréseit.

Hosszú Katinka bejelentette, hogy indulni akar a jövő évi párizsi olimpián, ezért edzésbe állt, ám hogy megfelelően fel tudjon készülni, januárban ő is egy meleg égövi helyszínen, Dubajban szeretné róni a hosszakat, akárcsak a válogatott többi tagja. Erről írásos beadványt intézett a Magyar Úszó Szövetséghez, amelyben a Blikk információi szerint a 34 éves úszó azt kérte, a válogatottól külön, a családja jelenlétében utazhasson a Közel-Keletre, s ott a férjével, egyben edzőjével, Layber-Gelencsér Mátéval, a kislányával és egy bébiszitterrel egy ötcsillagos szállodában tölthesse az idejét a felkészülés során.

Az úszószövetség a lap érdeklődésére azt közölte, még nem született döntés az ügyben, de a luxuskéréseit biztosan nem teljesíti, de arra talán van esélye, hogy a válogatottal elmehessen edzőtáborozni Dubajba.

Az úszónőnek nem elég megúsznia az olimpiai szintidőt, az adott számban a két legjobb magyar egyikének is kell lennie. A szakemberek szerint óriási formajavulásra lenne szüksége, hogy ez összejöjjön. Sós Csaba szövetségi kapitány azt mondta, Hosszú Katinkának a szülés előtti utolsó versenye már egy masszívan lefelé ívelő pályafutást mutatott, ezért szinte esélytelennek tartja, hogy ismét éremmel térjen haza az olimpiáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×