eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa (k) fejel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Hatalmas bejelentés a magyar focibajnokságról

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége módosította az OTP Bank Liga versenynaptárát annak érdekében, hogy a válogatott felkészülését segítse a jövő nyári Európa-bajnokságra.

Az MLSZ honlapjának hétfői beszámolója szerint az élvonal küzdelemsorozata egy héttel korábban fejeződik be, azaz május 25. helyett 18-án zárul a pontvadászat, mert így egy héttel több idő áll majd a szakmai stáb és a játékosok rendelkezésére a németországi kontinensviadal előtt.

Az NB I tavaszi szezonjának kezdete nem változik, az eredeti menetrendnek megfelelően a február 3-i hétvégén lesz, de

a február 7-i tartaléknapon teljes fordulót bonyolítanak majd le.

Az A csoportban Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai június 15-én Kölnben a svájciak ellen kezdenek, majd június 19-én Stuttgartban a házigazda németekkel játszanak, június 23-án pedig ugyanott a skótokkal találkoznak a kontinenstornán. A csoportokból az első kettő biztosan továbbjut, a hat csoportharmadikból pedig a legjobb négy folytathatja az Eb nyolcaddöntőjében.

Az MLSZ vezetőtestülete arról is döntött, hogy a téli átigazolási időszak január 18-ától február 14-ig tart majd, a szervezet éves küldöttközgyűlésének időpontját pedig április 5-re tűzte ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×