eur:
389.76
usd:
359.18
bux:
66313.67
2024. február 26. hétfő Géza
Csoboth Kevin, az Újpest (b)  játékosa fejel a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Újpest FC - Paksi FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. december 3-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Labdarúgó NB I - Győzött a Paks az Újpest ellen - képek

A listavezető Paks 2-1-re győzött az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

A vendégek sikerükkel biztosan élen a maradnak, míg a hazaiak sorozatban ötödik vereségüket szenvedték el.

OTP Bank Liga, 15. forduló: Újpest FC-Paksi FC 1-2 (1-1)

Szusza Ferenc Stadion, 3078 néző, v.: Berke

gólszerzők: Varga B. (24.), illetve Könyves (23., 11-esből), Hahn (63.)

sárga lap: Mörschel (55.), Kastrati (78.), Tajti (91.), illetve Lenzsér (37.)

Újpest FC: Molnár Zs. - Kastrati, Anculasz (Hall, 57.), Kosanovic, Tamás - Onovo - Varga B. (Kiss T., 66.), Mörschel (Mack, 75.), Tajti, Csoboth (Ganea, 75.)- Ambrose (Sasere, 66.)

Paksi FC: Szappanos - Lenzsér (Szabó B., 83.), Kinyik, Szabó J. - Kovács K., Papp, Horváth K. (Földi, 88.), Mezei, Osváth - Könyves (Böde, 71.), Hahn (Szélpál, 83.)

Budapest, 2023. december 3.
Lirim Kastrati, az Újpest (b) és Szabó János, a Paks (j) játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Újpest FC - Paksi FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. december 3-án.
MTI/Szigetváry Zsolt
Lirim Kastrati, az Újpest (b) és Szabó János, a Paks (j) játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Újpest FC - Paksi FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban. MTI/Szigetváry Zsolt

Az újpesti szurkolók a mérkőzés előtt élőképpel emlékeztek meg a Megyeri úti stadion névadója, Szusza Ferenc születésének századik évfordulójáról. A lelátón kirajzolódott a legendás futballista arcképe, a kerítésre pedig egy idézet került ki tőle: "engem idekötött minden, a gyermekkor, a barátok, az újpesti utcák és a Megyeri úti stadion".

Budapest, 2023. december 3.
Heinz Mörchel, az Újpest (j) és Osváth Attila, a Paks (b) játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Újpest FC - Paksi FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. december 3-án.
MTI/Szigetváry Zsolt
Heinz Mörchel, az Újpest (j) és Osváth Attila, a Paks (b) játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Újpest FC - Paksi FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban. MTI/Szigetváry Zsolt

Az első negyedórában az iramra nem lehetett panasz, de helyzet nem alakult ki, mert a játékosok nem tudtak az ellenfél védelmi vonala mögé kerülni.

A játékrész derekán a gyors gólváltástól megélénkült a találkozó, amelyen a lila-fehérek kerültek fölénybe, de a fővárosi csapat Szappanos bravúros védései miatt nem tudott fordítani, így a két együttes döntetlennel vonulhatott az öltözőbe.

Budapest, 2023. december 3.
Molnár Zsombor, az Újpest kapusa (k) büntetőből gólt kap a a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Újpest FC - Paksi FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. december 3-án.
MTI/Szigetváry Zsolt
Molnár Zsombor, az Újpest kapusa (k) büntetőből gólt kap a a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Újpest FC - Paksi FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban. MTI/Szigetváry Zsolt

Térfélcserét követően valamelyest visszavettek a tempóból a csapatok, de így is mindkét fél előtt adódott egy-egy nagy lehetőség, azonban a hazaiaknál Ambrose, a vendégeknél pedig Könyves várt túl sokat, így a védők utolérték és szerelték a két csatárt. A Paks fokozatosan átvette az irányítást, fölénye pedig hamar góllá érett, miután egy bal oldali szöglet után Hahn fejelt a kapuba.

Budapest, 2023. december 3.
Varga Balázs, az Újpest (b2) és Mezei Szabolcs, a Paks (j2) játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Újpest FC - Paksi FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. december 3-án.
MTI/Szigetváry Zsolt
Varga Balázs, az Újpest (b2) és Mezei Szabolcs, a Paks (j2) játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Újpest FC - Paksi FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban. MTI/Szigetváry Zsolt

A fővárosiak megzavarodtak a bekapott góltól, így az éllovas többször eldönthette volna a három pont sorsát, azonban Molnár három-négy alkalommal is óriási védéssel tartotta meccsben a csapatát. Az Újpest a hajrában sem tudott újítani, így a Paks megérdemelten diadalmaskodott.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

A miniszterelnök napirend előtti szónoklatával indult a tavaszi parlamenti félév. Az első ülésen választanak új köztársasági elnököt és hagyhatják jóvá a honatyák Svédország NATO-csatlakozásának magyar támogatását. Tartson velünk, az eseményeket folyamatosan közvetítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×