eur:
390.73
usd:
366.36
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Luis Rubiales. Forrás: X / ????????
Nyitókép: Forrás: X / ????????

Egy csók miatt derékba tört Luis Rubiales karrierje

Az illetékes spanyol közigazgatási bíróság, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottságához hasonlatosan három évre eltiltotta minden, a sportággal kapcsolatos tevékenységtől a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) korábbi elnökét,

A FIFA október 30-án közleményben adott hírt a spanyol ügyészség által szexuális zaklatással és kényszerítéssel vádolt Rubiales ügyében hozott döntéséről, aki szeptember 10-én mondott le az RFEF-ben viselt tisztéről, jelezve, hogy az európai szövetségben (UEFA) betöltött alelnöki posztjától is megválik.

A sportvezető az Ausztráliában és Új-Zélandon rendezett augusztusi női világbajnokság fináléja után az éremátadón váratlanul - és kéretlenül - szájon csókolta a győztes spanyol válogatott egyik játékosát, Jenni Hermosót.

Ez a csók tette tönkre a spanyol sportvezető karrierjét. Forrás: X / Futball News
A csók, amely tönkretette a spanyol sportvezető karrierjét. Forrás: X / Futball News

A spanyol ügyészség ezért indított eljárást a 46 esztendős Rubiales ellen, két nappal azt követően, hogy Hermoso hivatalosan is szexuális zaklatással vádolta meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kiderült, hogy állnak idén a magyarok a lakásfelújításhoz

Kiderült, hogy állnak idén a magyarok a lakásfelújításhoz

Kedvezőbbé vált a felújítás, építés lehetőségének a megítélése a lakosság körében, de nem terveznek sokkal többen felújítást 2024-ben - állapította meg friss reprezentatív online kérdőíves felmérése alapján az Impetus Research. Tízből három magyar tervez valamilyen felújítást vagy bővítést otthonában, többségük 500 ezer forint alatti értékben, míg az új építkezésben gondolkodók aránya mindössze 4 százalék.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 1. 09:37
×
×
×
×