eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kovács Koko István olimpiai, amatőr és profi világbajnok ökölvívó, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Országos Koordinációs és Önkéntesképző Központjában tartott sajtótájékoztatón Budapesten 2017. december 3-án. Advent első vasárnapján elindult az Ökumenikus Segélyszervezet országos adománygyűjtő akciója, amelynek bevételéből egész évben segítik a rászorulókat.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kovács Koko István újra ringbe száll

Ezúttal a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöki posztjáért harcol meg az olimpiai bajnok bokszoló.

November 18-án közgyűlést tart a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, ahol várhatóan megválasztják a szervezet új elnökét és elnökségét. Kovács Koko István az rtl.hu-nak azt mondta, több elismert szakember támogatásával elindul az elnöki székért. Ellenfele várhatóan az a Kurtucz Csaba korábbi elnök lesz, akit az előző elnökség azzal vádol, hogy szabálytalanul költött el legalább 170 millió forintot, ezért az ellenőrző testület elnöke feljelentést is tett az ügyészségen.

„Nagyon sok klubtól kaptam megkeresést, és velük egyeztetve jutottam arra a döntésre, hogy indulok a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöki pozíciójáért” – mondta a portálnak Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok bokszoló, aki jelentős sportvezetői tapasztalattal rendelkezik, jelenleg a Boksz Világszervezet európai szekcióját vezeti, korábban pedig a nemzetközi amatőr szövetség (AIBA) főtitkára volt.

A közgyűlést várhatóan november 18-án tartják, erre azért lesz szükség, mert a korábbi elnök, valamint az elnökség között annyira elmérgesedett a helyzet, hogy mindenki benyújtotta a lemondását, majd kölcsönösen fel is jelentették egymást.

Kovács Kokó Istvánon kívül – korábbi nyilatkozatai alapján – Kurtucz Csaba is elindul újra az elnöki posztért.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×