eur:
388.88
usd:
360.65
bux:
68074.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A kispesti Ivan Lovric örül csapattársa, Nenad Lukic gólja után a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Vasas FC - Budapest Honvéd mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2023. április 9-én. A Honvéd 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Hónapokra kidőlt a Honvéd rutinos védője

Hónapokig nem számíthat Ivan Lovricra a labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd.

A fővárosi csapat kapitánya a Szeged elleni vasárnapi bajnoki 5. percében szenvedett bokasérülést, hordágyon hagyta el a stadiont és rögtön kórházba szállították. A vizsgálatok megállapították, hogy

eltörött a bokája, a 38 esztendős védőt hétfőn este a csapatorvos, Lestár Péter megoperálta és szerdán (ma) térhet haza a kórházból.

Ami a visszatérést illeti, Lestár Péter a klub honlapján elmondta, hogy az átlagember számára 4-5 hónapos kihagyással jár egy ilyen törés, viszont ha minden jól alakul, akkor 2-3 hónap már újra számíthat Lovricra az együttes.

A horvát futballista, aki időközben a magyar állampolgárságot is megkapta, egy kisebb megszakítással 2011 óta erősíti a kispesti klubot, amellyel bajnoki címet és kupagyőzelmet is ünnepelhetett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Erre az adatra vártak a piacok egész héten - Mennyire korai az öröm a tőzsdéken?

Erre az adatra vártak a piacok egész héten - Mennyire korai az öröm a tőzsdéken?

Péntek délután megérkeztek a várt foglalkoztatottsági adatok az Egyesült Államokból. Az áprilisi számok alapján optimisták lehetnek a befektetők azzal kapcsolatban, hogy valóban a lehűlés jeleit mutatja az amerikai munkaerőpiac, a friss adatok azonban egyúttal felerősíthetik a recessziós félelmeket is. A közlés ezúttal is nagyobb elmozdulásokat hozott a dollár piacán és a tőzsdéken is, melynek következtében az EUR/USD árfolyama és az S&P 500 is is kritikus szintre ért. Éppen ezért megnéztük, hogy mit mutatnak jelenleg a grafikonok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×