eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Worn Soccer goal in the countryside
Nyitókép: Thomas Winz/Getty Images

Nem enged játszani az MLSZ egy megye II-es csapatot, ilyen a szabály

Ahol nincs működő U19-es csapat, ott a felnőttek sem léphetnek pályára. Dérfi Zoltán edző-klubelnök rávilágított a helyzetre.

Kizárt egy megyei másodosztályú csapatot a hazai küzdelmekből az MLSZ - erre kötelezi is a versenyszabályzat -, mert gyakorlatilag nincs a felnőtt csapathoz tartozó U19-es csapata - írta meg a Rangadó.

A kizárásra azután került sor, hogy az október eleji, Tarnamente elleni U19-es mérkőzésre létszámhiány miatt nem tudott kiállni a Visonta, és ez már negyedszer fordult elő - a második esetben a buszvezető, az edző és még két játékos ült a meccsre menő buszon.

Dérfi Zoltán edző-elnök a Heol.hu portálnak elmondta, az idény elején még 22 játékengedélyes ifi játékosa volt, ám közülük sokan meg sem jelentek egyszer sem az ősz folyamán, további sportolók pedig az idegenbeli meccsekre nem akartak elmenni, az egyik ok az volt, hogy vasárnap 8-9 órai indulás velük "nem reális", nem mellékesen szombaton több érintett a felnőtt csapatban játszott, másnap egy "duplázás" már sok, ráadásul szombaton számos, kisebb jelentőségű sportesemény is volt több alkalommal is.

Pedig az edző állítja, Visontán a környékhez viszonyítva igen jó körülmények vannak.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×