eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az új székesfehérvári Sóstói Stadion 2018. november 19-én. A 14.200 ember befogadására alkalmas stadion 14 milliárd forintba került. A MOL Vidi FC tulajdonosa, a Fehérvár FC Kft. bérli a stadion sport-, és irodai célú részeit Székesfehérvár önkormányzatától.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Labdarúgó NB I - Első számú kiesőjelöltté lépett elő a Kisvárda

A Fehérvár FC hátrányból felállva, 3-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában.

Lendületesen kezdték a találkozót a tabella hátsó harmadába tartozó együttesek, a nagy rohanásból pedig a Kisvárda jött ki jobban, miután Driton Camaj szép lövésével megszerezte a vezetést. A bekapott gól láthatóan megbénította a Fehérvárt, míg a vendégek nagy fölénybe kerültek, ennek ellenére egyenlítettek a hazaiak. A szünetig hátralévő időben a VAR által jogosan visszavont fehérvári büntető mellett több nagy kihagyott hazai helyzet volt feljegyezhető.

Fordulást követően tovább nyomott a Fehérvár és Kenan Kodro távoli lövésével fordított. A Kisvárda cserékkel próbálkozott, de sokáig nem tudott felpörögni, és a hazaiak a második félidőben egyértelműen ellenfelük fölé nőttek. A hajrához közeledve rákapcsolt a szabolcsi alakulat, ám egy kihagyott zicceren kívül másra nem futotta erejükből. A ráadás utolsó percében biztosította be győzelmét a Vidi a hondurasi Deybi Flores találatával.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
Fehérvár FC - Kisvárda Master Good 3-1 (1-1)
Sóstói Stadion, 2801 néző, v.: Erdős
gólszerző: Serafimov (28.), Kordo (59.), Flores (95), illetve Camaj (11.)
sárga lap: Schön (36.), Flores (41.), illetve Camaj (19.), Melnyik (36.), Mesanovic (42.), Lippai (59.), Balogh N. (92.)

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×