eur:
389.36
usd:
362.79
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A ferencvárosi Vígvári Vendel (j) és Jovan Vujovic, a montenegrói csapat játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, az FTC-Telekom - Jadran Herceg Novi mérkőzésen a Komjádi Uszodában 2023. szeptember 27-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Győzelemmel rajtolt a Ferencváros a vízilabda BL-ben

A magyar bajnok és kupagyőztes szerdán 9-7-re nyert a montenegrói Jadran Herceg Novi ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a Komjádi Uszodában.

Nyéki Balázs együttese a második fordulóban, jövő szombaton a szerb Crvena zvezda vendégeként ugrik medencébe.

A sorozat az új kiírás alapján négy négyes csoportban zajlik, ezekből az első kettő jut tovább, majd újabb két kvartettben folytatódnak a küzdelmek, és innen alakul ki a Final Four mezőnye.

Rosszul kezdett a Ferencváros, amely a mérkőzés első felében nem találta az ellenszert Darko Durovic nagyszerű, 80 százalékos hatékonyságú védésére, így a nagyszünetben a Jug két góllal vezetett.

A harmadik negyedre megrázta magát és kevesebb mint öt perc alatt fordított a kilenc idei magyar vb-aranyérmest foglalkoztató hazai együttes, amelyben a nyáron szerződtetett, olimpiai bajnok szerb Dusan Mandic, valamint az olasz világbajnok Edoardo Di Somma is eredményes volt.

Az utolsó felvonásban a szintén olimpiai bajnok Varga Dénes labdaszerzés után lőtt góljával vezetett először kettővel a Ferencváros, amely végül ilyen különbséggel győzte le montenegrói riválisát.

A zöld-fehérek nyáron kinevezett vezetőedzője, Nyéki Balázs így a Magyar Kupa megnyerése, valamint az eddig hibátlan bajnoki szereplés után a nemzetközi porondon is győzelemmel mutatkozott be.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×