eur:
389.69
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Fernando Santos portugál szövetségi kapitány egy dohai sajtóértekezleten 2022. december 9-én. Portugália december 10-én Marokkó ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében.
Nyitókép: MTI/EPA-LUSA/José Sena Goulao

Menesztették a lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát

Fernando Santos számára hat mérkőzés jutott a lengyel labdarúgó-válogatott élén.

A 68 esztendős portugál szakember 2014-től tavaly decemberig még hazája nemzeti csapatát irányította - 2016-ban Európa-bajnoki címet nyert az együttessel -, a katari világbajnokságon a gárda végül a negyeddöntőben búcsúzott Marokkóval szemben, így távozni kényszerült.

A tréner nem maradt sokáig munka nélkül, januárban átvette a lengyel válogatott irányítását, de mindössze hat mérkőzés jutott neki: Lewandowskiék legutóbb Albániától kaptak ki 2-0-ra az Európa-bajnoki selejtezősorozatban, ráadásul korábban Moldova és Csehország csapatától is vereséget szenvedtek.

A lengyelek öt meccsen szerzett hat pontjukkal csak csoportjuk negyedik helyén állnak.

Doha, 2022. december 9.
Fernando Santos portugál szövetségi kapitány egy dohai sajtóértekezleten 2022. december 9-én. Portugália december 10-én Marokkó ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében.
MTI/EPA/Ali Haider
Fernando Santos portugál szövetségi kapitány egy dohai sajtóértekezleten 2022. december 9-én. MTI/EPA/Ali Haider
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×