eur:
390.32
usd:
365.43
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Bőhm Csaba (j) és Szép Balázs az öttusázók körvívás versenyszámában az Európa Játékokon a krakkói AWF Sport Centrumban 2023. június 26-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Bronzérmes és olimpiai kvótás az öttusázó Bőhm Csaba

Bronzérmet nyert és olimpiai kvótát szerzett az öttusázó Bőhm Csaba a krakkói központú Európa Játékokon.

A 18-as döntő másik magyar résztvevője, Szép Balázs 17. lett.

A Bőhm Csaba, Szép Balázs, Koleszár Mihály összeállítású csapat az ötödik helyen végzett. Utóbbinak az elődöntős eredményét vették figyelembe.

Az EJ-n, amely ebben a sportágban Európa-bajnokság is egyben, nyolc-nyolc olimpiai kvótát osztottak ki a nőknél és a férfiaknál egyaránt, azzal a megszorítással, hogy egy nemzetből nemenként csak egy versenyző szerezhetett párizsi indulási jogot.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Megszállták a minisztérium emberei az egészségügyet, durva bírságolás indult

Megszállták a minisztérium emberei az egészségügyet, durva bírságolás indult

A magyarországi egészségügyi intézményekben az állam külön csapatokat küldött ellenőrzésre, hogy vizsgálják a dolgozók és a betegek jelenlétét. Az információk szerint azonban nem csak komoly szabálytalanságokért osztogattak büntetéseket, hanem banálisabb esetekben is. Az ellenőrzések április utolsó napjaiban kezdődtek el, bejelentés nélkül jelentek meg az ellenőrök az állami kórházakban. A kórházakban gyakorlatilag razziáznak az ellenőrök, belépéskor a portán elkérik a bejelentkezéseket, majd egyesével ellenőrzik a kórházi osztályok munkáját – számolt be a hvg.hu.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×