eur:
391.04
usd:
366.12
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője örül, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Holland Nagydíjának időmérő edzését a zandvoorti pályán 2022. szeptember 3-án. A futamot szeptember 4-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA-ANP/Koen Van Weel

Verstappen: Hamilton olyasmiért panaszkodik, ami korábban nem zavarta

A Red Bull sikereit látva a Mercedes csapathoz tartozó Lewis Hamilton a fejlesztési szabályok megváltoztatását javasolta, ami nem nyerte el Max Verstappen tetszését.

Nyolc futam ment le eddig a Forma–1 2023-as szezonjából, és eddig tarolt a Red Bull. A csapat versenyzői eddig mind a nyolc versenyt megnyerték, négy alkalommal ráadásul mind az első két helyet elvitték. Max Verstappen külön kiemelkedik a mezőnyből, hat futamgyőzelme van eddig – olvasható a 24.hu összefoglalójában.

A hétvégi, Osztrák Nagydíjat megelőző sajtónapon Lewis Hamilton arról beszélt, hogy a Mercedes fokozatosan csökkenti a hátrányát a Red Bull-lal szemben, de talán csak az év végére tudják majd azt ledolgozni. Akkor is nagy valószínűséggel azért, mert az osztrák csapatnál már a jövő évi autó fejlesztésével lesznek elfoglalva, mert az idein már nem nagyon kell fejleszteniük.

„Azt hiszem, az FIA-nak (a Nemzetközi Automobil Szövetségnek) ki kellene tűznie egy időpontot, amikor minden csapat elkezdi a jövő évi fejlesztéseket.

Lehetne mondjuk augusztus 1., így talán senki nem kerülne komoly előnybe, mert ez így szívás”

– mondta a hétszeres világbajnok, aki éveken át a „probléma jó oldalán volt”.

Max Verstappen is hallotta Hamilton javaslatát a szabályváltozásról, és a rá jellemző módon reagált a kétszeres világbajnok:

„Az élet, mint az élet oly sok területén, a Forma–1-ben is igazságtalan. El kell ezt fogadni” – fogalmazott a holland, aki szerint érdekes módon mindez akkor nem volt téma, amikor a Mercedes dominált.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×