eur:
389.05
usd:
367.88
bux:
55798.43
2023. szeptember 29. péntek Mihály
A Fiorentina szurkolói énekelnek Prága óvárosában 2023. június 7-én, a labdarúgó Konferencia-liga Fiorentina - West Ham United döntőjének napján. A két csapat a prágai Fortuna Arenában lép pályára.
Nyitókép: MTI/AP/Darko Vojinovic

Három sérült és tizenhat őrizetbe vétel Prágában

Balhé volt a labdarúgó Konferencia-liga szerdai döntője előtt.

A Fiorentina szurkolói egy belvárosi bárban rátámadtak az ott ülő West Ham United-hívekre, a két társaság asztalokat és székeket hajigált, a rendbontásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget. Az egyik sérültet kórházba vitték.

A cseh fővárosban több száz rendfenntartó van szolgálatban - köztük lovas rendőrök is -, és délután óta rendőrségi helikopterek köröznek a házak felett.

A rendezők külön szurkolói zónákat hoztak létre a két tábor azon tagjainak, akik jegy híján nem jutnak be a mindössze 18 ezer férőhelyes Eden Stadionba.

A Konferencia-liga történetének második fináléja 21 órakor kezdődik, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, az Infostart frissülő cikkben tudósítja.

(A nyitókép illusztráció: A Fiorentina szurkolói énekelnek Prága óvárosában 2023. június 7-én, a labdarúgó Konferencia-liga Fiorentina - West Ham United döntőjének napján. A két csapat a prágai Fortuna Arenában lép pályára.)

Címlapról ajánljuk
Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Európai Unió jövőbeli bővítése volt a legfőbb téma az EU Általános Ügyek Tanácsa Spanyolországban tartott informális ülésén. A tanácskozás részt vett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, akinek az elmondása szerint a tagállamok fokozatos integrációval gyorsítanák a Nyugat-Balkáni országok csatlakozását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×