eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Luke Shaw, a Manchester United (b) és Kevin De Bruyne, a Manchester City játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. november 6-i mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Licitverseny: nem akar „ostoba összeget” kiadni a Manchester Unitedért a brit mágnás

Jim Ratcliffe-nek a katari emír testvérével is meg kell küzdenie a Premier League-klub tulajdonjogáért, de úgy tudni, legalább öt ajánlat érkezik a szerdai határidőig.

Jim Ratcliffe brit milliárdos nem akar "ostoba összeget" kifizetni a Manchester United labdarúgóklubért, amelyet november óta "árul" az amerikai Glazer család.

Az Ineos vegyipari cégcsoport 70 éves első embere erről annak kapcsán beszélt a Wall Street Journal című amerikai lapnak, hogy szerdán jár le az angol együttesért zajló licitháború második köre, eddig várják ugyanis az újabb ajánlatokat.

"Inkább közösségi cselekedetként tekintek a vásárlásra, mintsem üzleti befektetésként. Hogy döntöd el, hogy egy festmény vagy egy ház mennyibe kerül? Nem attól függ, mennyibe került felépíteni, vagy megfesteni. Amit nem szeretnél, az az, hogy ostoba összeget fizess érte, mert akkor egyből meg fogod bánni, hogy megvetted" - fogalmazott a gyerekkora óta MU-szurkoló milliárdos.

Ratcliffe februárban jelezte, hogy megvásárolná a Manchester Unitedet a Glazer családtól, amely 2005-ben 790 millió fontért szerezte meg a klubot. Az amerikai família a hírek szerint most

legalább hatmilliárd fontot szeretne kapni

a húszszoros angol bajnok egyesületért, melyért a katari emír testvére, Jasszim bin Hamad al-Thani is ajánlatot tett.

A Sky Sports értesülései szerint legalább öt vételi ajánlat érkezik majd a klubért a szerdai határidőig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×