eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Pontot szerzett a Honvéd Kecskeméten, mégsem lehetett elégedett

A második helyen álló Kecskemét hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati játéknapján. A négy kör óta nyeretlen kispesti csapat története során másodszor szerzett pontot Kecskeméten, legutóbb 2010 áprilisában ért el döntetlent a hírös városban. A lila-fehérek ugyan sorozatban ötödik bajnoki találkozójukon maradtak veretlenek, de ebből csupán egyet nyertek meg.

Gyorsan vezetést szerzett a Kecskemét, Katona egy remek egyéni megmozdulás után használta ki, hogy a labda a szél miatt rendkívül furcsa röppályán érkezett elé a 16-oson belül. A kecskeméti drukkerek nem ünnepelhettek sokáig, mert Lukic tökéletes passza után Domnigues révén három perccel később egyenlített a Honvéd, sőt, hét perc elteltével a csatár második góljával a vezetést is megszerezte.

A Kecskemét védekezése rendkívül szervezetlen volt, így a kispestiek újabb ziccert alakítottak ki, Samperio azonban ezúttal hibázott. A kihagyott lehetőség gyorsan megbosszulta magát, Szuhodovszki egy szép csel után a szünet előtt egyenlített.

Szabó István, a hazaiak mestere a szünetben kettős cserével próbálta rendbe szedni csapatát, de még ezután is inkább a fővárosiak futballoztak veszélyesebben. Negyedórával a rendes játékidő vége előtt a Honvéd több nagy helyzetet is elpuskázott, így végül nem tudta elvinni a három pontot, noha a mutatott teljesítménye alapján erre rászolgált volna.

Kecskeméti TE–Budapest Honvéd 2-2 (2-2)

Kecskemét, 2527 néző, jv.: Káprály

Gólszerzők: Katona B. (16.), Szuhodovszki (45.), illetve Domingues (19., 26.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×