eur:
395.03
usd:
365.46
bux:
65440.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Lionel Messi, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub volt játékosa megérkezik párizsi szállodájához 2021. augusztus 10-én. Messi a Paris Saint-Germain francia labdarúgóklubbal ír alá szerződést. A 34 éves Lionel Messi 21 év után hagyta el az FC Barcelonát, miután a barcelonai klubvezetés korábban bejelentette, hogy a spanyol szakszövetség pénzügyi fair play szabályai miatt nem tudják a hatszoros aranylabdás játékos szerződését meghosszabbítani.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Hiába játszott végig Messi és Neymar is, kiesett a PSG

A Paris Saint-Germain a nyolcaddöntőben búcsúzott a labdarúgó Francia Kupától, miután 2-1-re kikapott az Olympique Marseille otthonában.

A hazaiak kétszer, a 31. percben Alexis Sánchez büntetőből lőtt góljával, majd az 57. percben Ruszlan Malinovszkij találatával kerültek egygólos előnybe, a vendégek viszont - akiknél Lionel Messi és Neymar végig a pályán volt, de a sérült Kylian Mbappé hiányzott - csak egyszer tudtak egyenlíteni, az első félidő ráadásában Sergio Ramos révén.

A PSG számára az előző idényben is a nyolcaddöntő jelentette a végállomást, akkor tizenegyespárbajban otthon maradt alul a Nice gárdájával szemben. Azt megelőzőn viszont sorozatban hétszer jutott döntőbe, és csak 2019-ben nem nyert.

A PSG-nek idén ez már a kilencedik tétmérkőzése volt - hat bajnoki összecsapás mellett háromszor a kupában lépett pályára -, és a harmadik vereségét szenvedte el.

A párizsiak szombaton a Monaco vendégei lesznek a Ligue 1-ben, majd a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán a Bayern Münchent fogadják kedden, míg február 26-án bajnoki jelenésük lesz Marseille-ben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×