eur:
393.83
usd:
365.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

Negyed óra alatt hármas zakót kapott a Chelsea

A Manchester City hazai pályán 4-0-ra legyőzte a Chelsea-t az angol labdarúgó FA Kupa harmadik fordulójában.

A legjobb 32 közé jutásért rendezett vasárnapi mérkőzésen Josep Guardiola csapata - amely három napja a bajnokságban 1-0-ra nyert mostani riválisa otthonában - az első félidőben negyedóra alatt háromszor talált be, ezzel eldöntötte a továbbjutást. A Chelsea erejéből a második félidőben csak annyira futotta, hogy a védelme már csak egyszer kapitulált. A londoniak immár öt összecsapás óta nem találtak be a City kapujába.

A manchesteriekre a következő körben is nehéz mérkőzés várhat, ugyanis a vasárnapi sorsolás értelmében a Premier League-ben listavezető Arsenal, valamint a harmadosztályú Oxford United találkozó győztesét fogadják majd.

Az élvonal együttesei közül a Leeds a 93. percben harcolta ki a 2-2-es döntetlent érő újrajátszást a másodosztályú Cardiff ellen, az Aston Villa azonban ennél is rosszabbul járt: Unai Emery csapata ugyan sokáig vezetett, a 88. és a 91. percben kapott gólokkal esett ki hazai pályán a negyedik vonalbeli Stevenage ellen.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×