eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A győri Anne Mette Hansen (k) a női kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - Krim Mercator Ljubljana mérkőzésen a győri Audi Arénában 2019. november 2-án. A címvédő Győr 31-26-ra legyőzte a szlovén Krim csapatát, ezzel biztosította, hogy csoportelsőként jut tovább a középdöntőbe.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Baj van Győrben, eligazol a női kézilabdacsapat kapitánya

Hat év után távozik a dán Anne Mette Hansen.

Hat év után távozik Győri Audi ETO női kézilabdacsapatától Anne Mette Hansen.

A klub pénteki közleménye szerint az együttes csapatkapitánya nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, így elhagyja a klubot.

A 28 éves dán balátlövő 2017 nyarán a Köbenhavn együttesétől igazolt Győrbe, az azóta eltelt öt szezon során két Bajnokok Ligája-győzelem (2018, 2019) mellett egy ezüst- (2022) és egy bronzérmet (2021) is nyert a csapattal a legrangosabb európai kupasorozatban.

Ezenkívül három bajnoki címet (2018, 2019, 2022), valamint három Magyar Kupa-győzelmet (2018, 2019, 2021) ünnepelt. Görbicz Anita visszavonulása után, 2021 nyarától ő viseli a csapatkapitányi karszalagot.

"Ezúton köszönöm szépen Anne Mette Hansennek az eddigi munkáját. Nem most szeretnék búcsúzkodni, hiszen nagyon sok feladat áll még előttünk az idei szezonban. Nyáron majd méltóképp megköszönjük az ETO-ért végzett elkötelezett munkáját, és nagyon bízom benne, hogy első helyekkel tehetünk pontot a hat Győrben töltött szezonja végére" - mondta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×