eur:
381.97
usd:
353.7
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
sport background - green field in soccer stadium. ready for game in the midfield, 3D Illustration - Not a real stadium - a composition of several graphic elements.
Nyitókép: FotografieLink/Getty Images

Halasztás a labdarúgó Bajnokok Ligájában

II. Erzsébet királynő halála miatt.

Egy nappal elhalasztották, vagyis kedd helyett szerdán játsszák a Rangers FC–Napoli mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Az európai szövetség vasárnap azt közölte, hogy Erzsébet királynő halála miatt kedden nem állna rendelkezésre megfelelő biztonsági személyzet Glasgow-ban, ezért kellett elhalasztani a találkozót, amely így szerdán közép-európai idő szerint 21 órakor kezdődik.

Hozzátették, a vendégszurkolók nem vehetnek részt a meccsen, és a Rangers drukkerei sem utazhatnak majd Nápolyba.

A királynő 96 éves korában csütörtökön hunyt el, ezért a hétvégén számos sporteseményt elhalasztottak Nagy-Britanniában.

A Rangers 4-0-ra kikapott az Ajaxtól, a Napoli viszont 4-1-re legyőzte a Liverpoolt a BL csoportkörének első fordulójában.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×