eur:
389.41
usd:
363.37
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Rybanska Natasa, az UVSE (k), valamint Anasztaszija Panfilova (b) és Jekatyerina Zelencova, az orosz csapat játékosai a női vízilabda Euroliga bronzmérkőzéseként játszott UVSE - Dinamo Uralocska találkozón a budapesti Tüskeuszodában 2021. május 1-jén.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megvédte címét az UVSE

Sorozatban hetedszer az UVSE nyerte a női vízilabda ob I-et, miután a finálé második mérkőzésén is legyőzte a Dunaújvárost.

A döntő első felvonásával ellentétben ezúttal a címvédő UVSE kezdte jobban a találkozót, a Dunaújváros - amely nem tudta hazai medencében megrendezni az összecsapást, ezért a helyszín a budapesti Tüskecsarnok uszodája volt - támadásaiba többször is hiba csúszott.

A trónkövetelő a második negyedben aztán összerakta a játékát és Gurisatti vezetésével fordítani tudott, a nagyszünetre végül döntetlennel vonultak a csapatok.

A hajráig fej fej mellett haladtak a csapatok, az UVSE azonban az utolsó percekben sokkal jobban összpontosított, és a kapus Magyari Alda védéseire alapozva, remek támadójátékkal eldöntötte a bajnoki cím sorsát.

Az UVSE menetelése a 2014/15-ös idény óta tart.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×