eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin
A szerb Novak Djokovic az amerikai Taylor Fritz ellen játszik a párizsi keménypályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében 2021. november 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Újabb fordulat Novak Djokovic ügyében

Üzent a szerb teniszező.

A helyi szabályozások miatt nem indulhat az Indian Wells-i és az azt követő miami tenisztornán a világranglistán második Novak Djokovic.

A szerb sztárjátékos hasonló akadályba ütközött a két egyesült államokbeli viadallal kapcsolatban, mint a januári ausztrál nyílt bajnokságon - amelyen nem játszhatott -, mivel továbbra sincs beoltva koronavírus ellen, márpedig az észak-amerikai országba kötelező a vakcina felvétele a légi úton érkezők belépéséhez.

"Noha automatikusan szerepel a nevem az Indian Wells-i és a miami verseny nevezési listáján, már eddig is tisztában voltam vele, hogy minden bizonnyal nem utazhatok el a viadalokra" - írta Twitter-oldalán a 20-szoros Grand Slam-győztes klasszis. - "Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ pedig jelezte felém, hogy a szabályozások nem változtak és nem változnak, ezért nem játszhatok az Egyesült Államokban" - tette hozzá Novak Djokovic.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×